Vacature - Jobsrepublic, Amsterdam

Talent Acquisition Specialist

 • Positieve impact op 100.000+ mensen door ze een betere baan te bezorgen
 • Voorop lopen in digital recruitment innovatie
 • Werken bij een Great Place To Work
Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn email

Vacature

Talent Acquisition Specialist

Wil jij voorop lopen in digital recruitment innovatie? Wil jij een positieve impact maken op de levens van honderdduizenden mensen door ze een beter baan te bezorgen? En wil jij de voordelen ervaren van het werken bij een Great Place To Work? Ontdek dan de vacature Talent Acquisition Specialist bij Jobsrepublic in Amsterdam.

Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn email

Jij bent heel goed in talent acquisition, digital recruitment en candidate experience. Jij weet hoe je kandidaten online verleidt en hoe wervingsprocessen binnen organisaties werken. Je hebt een eigen visie en weet mensen in beweging te brengen om jouw doelen te bereiken. Ondanks je brede kennis en expertise blijf je een onstilbare honger naar kennis houden. Jij wil altijd ontdekken hoe het morgen slimmer en beter kan. Gaat dit over jou? Lees dan verder.

Dit zijn de voordelen voor jou

 • Je gaat de candidate experience voor honderdduizenden mensen verbeteren en zorgt dat veel meer mensen in een baan terecht komen die echt bij hen past.
 • Jij houdt, net als wij, van innoveren en experimenteren. Je krijgt daarom veel vrijheid om jouw ideeën uit te voeren.
 • Je bent iemand die al veel weet, maar die vooral nog veel meer wil leren. Daarom krijg je een budget dat je vrij kan besteden aan opleiding en training.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de groei van Jobsrepublic. In Nederland, maar ook ver daarbuiten.
 • Je werkt bij een innovatieve scale-up met een award winnende propositie.

Dit ga je doen

Als Talent Acquisition Specialist ga je middelgrote en grote organisaties helpen bij het optimaliseren en innoveren van hun ‘candidate journey’. Je onderzoekt wat nodig is om de kandidaat de ultieme online ervaring te geven. In nauwe samenwerking met ons productteam en integratiepartners zorg jij voor de beste digitale oplossing; denk aan recruitment marketing automation, chatbots en pre selectie assessments.

Daarnaast help je onze teams en klanten met projecten op het gebied van employer branding en recruitment marketing. Alles met het doel om de allerbeste resultaten te realiseren voor opdrachtgevers en kandidaten. Tot slot kan de functie ook worden uitgebreid met een leidinggevende rol in het Customer Success & Delivery team.

In 2030 willen wij 1 miljoen mensen aan een betere baan hebben geholpen

Eric van BourgonjeCEO & Founder

Dit is wat we je bieden

We bieden je een rol waarin je echt verschil kunt maken voor heel veel mensen en organisaties. Daarnaast bieden we je:

€ 4.500 - 6.000 bpm (fulltime) met pensioenregeling

Budget voor opleiding en training

25 vrije dagen om vakantie te vieren

Laptop en telefoon

Vrijheid en flexibiliteit in waar en wanneer je wilt werken

Een rol die aangepast wordt aan jouw talenten, expertise en ambitie

Dit breng je mee

Je bent aantoonbaar goed in je vak en gepassioneerd over recruitment-tech, marketing en branding. Daarnaast ben je flexibel, hands-on, extreem leergierig en heb je WO of HBO+ werk- en denkniveau.

Over Jobsrepublic

Wij zijn Jobsrepublic. Wij zijn goed in social recruitment en candidate experience optimalisatie. Met behulp van onze technologie weten we via social media precies de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten te bereiken. We verleiden kandidaten met gepersonaliseerde vacatures en verlossen organisaties bijna altijd van hun wervingsprobleem. Zowel in 2018 als in 2020 wonnen wij de vakjury Werf& Award voor Beste Recruitmentcase van het jaar. We zijn erkend als Great Place to Work en we hebben een helder doel voor ogen: In 2030 willen we 1 miljoen mensen aan een baan hebben geholpen die beter bij hen past.

Werf& Award

Best recruitment case 2018 & 2020

Great Place to Work

GPTW Certified 2019

FD Gazellen award

Fasted growing companies

Meer weten? Neem contact op met Rosalie

Als je meer wilt weten over de vacature dan kun je contact opnemen met Rosalie. Je kunt haar ook contacten via LinkedIn als je vragen of interesse hebt.

Rosalie Koppes
Customer Success Manager 

Tel: 06-82917889
E-mail: r.koppes@jobsrepublic.nl
LinkedIn

Neem contact op via WhatsappStuur een email naar Rosalie

Laat deze kans niet schieten!

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan bij een Great Place to Work in een rol die echt bij je past. Stuur jezelf een reminder als je er nog over na wil denken of reageer gewoon direct en pak deze kans nu die zich voordoet. Vrijblijvend kennismaken kan altijd, toch?

  Ja, ik wil graag meer weten over deze vacature

  Procedure

  Jobsrepublic werkt op dit moment vrijwel helemaal remote vanwege Covid-19. De gesprekken zullen (deels) via een videocall plaatsvinden. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Deze bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest.