Vacature - Jobsrepublic, Amsterdam & 100% remote

Word onze nieuwe Senior online marketeer recruitmentcampages

 • Veel uitdaging in je werk en de mogelijkheid tot eigen invulling.
 • Werken bij een Great Place to Work
 • Campagnemanagement. Je zoekt de juiste doelgroep en gaat voor kwaliteit.
Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn Email
Vacature - Jobsrepublic | | € 3.500 - € 4.000,- | Amsterdam & remote

Word onze nieuwe Senior online marketeer recruitmentcampages

Jij bent een Online Marketeer voor wie social advertising vrijwel geen geheimen heeft. Je wordt blij van je verdiepen in doelgroepen, goed scorende advertenties en uiteindelijk resultaat. En wil daar steeds beter in worden. Herken jij je hierin? Ontdek dan snel wat “Best Workplace 2021” Jobsrepublic jou kan bieden en meld je aan voor een oriënterend gesprek!

Ja, ik heb interesse

Is senior online marketeer recruitmentcampagnes jouw droombaan?

Gezien jouw ervaring en kennis kan het niet missen. Samen met het Customer Successteam bepaal jij de doelgroep van de campagnes voor onze klanten. Je gaat ze vervolgens uitzetten op Facebook, Google Ads en LinkedIn. Je monitort continu de lopende campagnes en optimaliseert waar nodig. Hiervoor sta je in nauw contact met jouw collega’s en evalueer je wekelijks de stand van zaken. Op dit moment schakel je dus niet 1-op-1 met onze klanten en toch kunnen zij niet zonder jou. Jij bent nodig voor het succes en het behoud van onze klanten dankzij het draaien van de succesvolle campagnes. Je houdt je bezig met het:

Campagnemanagement. Je zoekt de juiste doelgroep en gaat voor kwaliteit.

Schakelen met en advies geven aan team Sales.

Onderhouden van contact met Customer Success over prospects en voorstellen.

Bijhouden van kennis en innovaties en je informeert het team hierover.

Bij Jobrepublic krijg je de vrijheid om je eigen werk vorm te geven

Robert (Senior Account Executive)

Wat jij van ons mag verwachten

De workload staat vast en jij deelt zelf jouw planning van de dag in. Zo creëer jij de juiste work-life balance.
Van teamuitje tot pubquiz, wij gaan voor het echte teamgevoel. En er is meer. Op basis van een werkweek van 40 uur krijg je:

Veel uitdaging in je werk en de mogelijkheid tot eigen invulling.

Tussen € 3.500,00 en € 4.000,00 bruto per maand.

Een pensioenregeling.

Laptop & telefoon.

Budget voor opleiding en training van € 1.000 per jaar.

25 vakantiedagen.

Mobiliteitsvergoeding.

Inrichting voor je thuiswerkplek.

Wat we van jou verwachten

Nauwkeurigheid en nieuwsgierigheid, dat is wat jou siert. Je bent communicatief erg sterk en weet waar je de juiste informatie moet halen. Je hebt een ongekende interesse voor online marketing. En samen met een analytisch vermogen maakt dit jou dé beste kandidaat. Je kunt je goed verplaatsen in anderen en bent een open boek. Jij hebt een hekel aan hiërarchie, micromanagement en dichtgetimmerde takenpakketten. Juist als we jou loslaten, begin jij te stralen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je niet afwacht tot het werk komt aanwaaien. Jij ziet kansen en benut ze. En daarnaast deel je graag jouw kennis met je collega’s. Daarnaast heb je:

Een hbo- en/of wo-niveau

Minimaal 5 jaar werkervaring in online (recruitment) marketing.

Werken bij een 'Best Workplace 2021'

Onze recruitmentoplossingen zorgen dat meer mensen in de baan belanden die hen gelukkig maakt. Van onderzoek en data-analyse tot contentcreatie en hypertargeting via social media. Wij weten als Jobsrepublic de juiste kandidaten te werven voor onze klanten.

Zorgen dat meer mensen in een baan belanden die hen gelukkig maakt, geldt natuurlijk ook voor onszelf. Wij willen dat onze collega’s happy zijn en doen er alles aan om dat te bereiken. En met resultaat; Jobsrepublic mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work-gecertificeerd noemen! Er zijn slechts 63 organisaties die deze titel mogen dragen. Wij zijn dit jaar zelfs nummer 6 Best Workplace  geworden.

En dat is nog niet alles. Met 3 Werf& Awards zijn wij zo trots als een pauw. Daarnaast zijn wij blij met dochteronderneming Hellopublic die zich inzet voor de online werving bij gemeenten.

Samen met jouw team

De open sfeer en creativiteit spat van de afdeling Operations af. Samen met jouw nieuwe collega Anne-Mei ga je werken aan het eindproduct. Samen professionaliseren jullie de processen en ontwikkelen jullie ze verder. Je schakelt veel met de teams Customer Success, Webcontent en Production. Momenteel wordt er weinig op het kantoor in Amsterdam-West gewerkt. Toch verliest het team elkaar niet uit het oog en is er ruimte voor plezier. En wij snappen dat als je thuiswerkt je niet 8 uur kunt knallen. Dus wil jij om 15.00 uur in de sportschool je hoofd leegmaken? Geen probleem, we geloven in flexibel werken en dat je zelf verantwoordelijkheid neemt.

Dit is waarom wij voor Jobsrepublic kiezen

Alles bij Jobsrepublic draait om ontwikkeling van onze mensen en het bouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. Lees hoe jouw toekomstige collega’s het bedrijf en werk ervaren.

Daan Tellam (28)Account Executive

Als account executive heb je contact met veel verschillende klanten binnen middelgrote en grote organisaties. Je verkoopt een innovatief product dat écht waarde toevoegt voor de klant en runt je eigen winkel. Dit maakt het werk divers en elke keer weer interessant.

Annemiek te Loo (33)Customer Success Manager

Bij Jobsrepublic kom je in een heel leuk team terecht waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Het team is ambitieus en energiek, maar in een relaxte sfeer.

Robert Corvers (39)Senior Account Executive

Wat mij aanspreekt in dit werk? Mensen helpen, het sociale aspect en dat je verantwoordelijk bent voor het bouwen van waardevolle relaties.

Leon Verloop (28)Account Executive

Jobsrepublic is wat ik me voorstel bij een succesvolle scale-up. Er zit energie in de organisatie en je wordt door de beste mensen begeleid. Leren en verbeteren doe je hier elke dag en dat spreekt enorm mij aan!

Farah (35)Account Executive

In recruitment marketing valt nog zoveel te winnen. Het geeft voldoening om samen met team Customer Succes, onze partners in crime, klanten te helpen groeien.

Onze selectieprocedure

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Aan de slag als Senior online marketeer recruitmentcampages!

Gefeliciteerd. Jouw volgende carrièrestap is gemaakt!
3

Gesprek met toekomstige collega’s

Eerste online kennismakingsgesprek met collega Vi-Hau en Anne-Mei.
4

Kennismakingsgesprek

Online gesprek met Laura, Head of Operations.
5

Get tested!

Assessment maken (denkkracht, persoonlijkheid, schrijfvaardigheid).
6

Laatste gesprek

Met Annelieke (People Operations Manager) en (CEO) Eric bespreek je de uitkomsten van de test. De nadruk ligt op de culturele fit.
7

Telefonische kennismaking

Onze People Operations Manager Annelieke neemt telefonisch contact met je op

Ga in gesprek ontdek je mogelijkheden!

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Stuur link naar je Email

  Vragen over de vacature Senior online marketeer recruitmentcampages?

  Wil je meer weten over de functie, de werkomgeving of de mogelijkheden die we jou specifiek kunnen bieden? Neem dan contact op met onze People Operations Manager Annelieke Blom.

  Annelieke Blom
  People Operations Manager
  E. a.blom@jobsrepublic.nl

  Neem contact op Annelieke

  Wat we doen

  Bij Jobsrepublic werven we de perfecte kandidaten voor openstaande vacatures en stellen daarbij altijd de kandidaat centraal. What’s in it for me? We geven organisaties 100% garantie dat ze de perfecte werknemer vinden als ze onze werkwijze volgen. Dat doen we al twintig jaar, maar de laatste drie jaar hebben we ons opnieuw uitgevonden waarmee we een innovatieve go to-speler zijn geworden in de branche. Wij zijn dé specialist voor werving, leveren op maat-oplossingen en zijn dé kennispartner op het gebied van recruitment marketing en verleidingstechnieken.

  300+ klanten

  10.000+ geslaagde matches per jaar

  FD gazelle award

  Toplocatie in Amsterdam West

  30+ medewerkers

  Winstgevende organisatie

  Great Place to Work

  Internationale ambities

  Jobsrepublic is officieel een Great Place to Work

  Jobsrepublic mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work gecertificeerd noemen! Daarmee zijn we een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, als ze veel plezier ondervinden om met elkaar te werken én als ze bovendien trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten. Internationaal zijn er iets meer dan 6000 organisaties die zich gekwalificeerd hebben als Great Place to Work en in Nederland mogen 63 organisaties deze titel dragen.

  Bekijk onze video over werken bij Jobsrepublic

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren voor de functie Senior online marketeer recruitmentcampages? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.