Vacature: Head of Sales

 • Langdurige relaties opbouwen
 • Werken bij een Great Place to Work
 • Vrijheid en flexibiliteit
Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn Email

Ben jij onze nieuwe Head of Sales?

Tijd om het hele team een high five te geven. Weer een succes dat gevierd mag worden. Dat komt omdat jij bij Jobsrepublic als Head of Sales impact maakt bij de klant. Je helpt ze structureel om hun problemen om te lossen. Dit doe je samen met jouw team uiteraard. En een team, dat zijn we. Een happy team dat vinden we belangrijk. We zijn als werkgever al 2 jaar Great Place to Work en zelfs nummer 6 Best Workplace. Momenteel werken we vooral nationaal, met onze internationale snelgroeiende dienstverlening nog in de kinderschoenen. Reden genoeg om ook daar jouw tanden in te zetten in deze functie. Dus… hoe ga jij ons nog beter in de markt zetten?

Vacature - Jobsrepublic, Amsterdam - 100% remote

Ben jij onze nieuwe Head of Sales?

Jij houdt van targets en klanten binnenhalen. Maar je vindt het ook belangrijk om ‘jouw’ mensen in hun kracht te zetten en te ondersteunen. Daarbij vind je de balans tussen resultaten halen en een fijne werksfeer creëren. Klinkt dat goed? Reageer dan snel op onze vacature Head of Sales.

Ja, ik heb interesse

Wat ga je doen als Head of Sales?

Je coacht en bent de inspirator van drie ervaren account managers. Je zorgt dat iedereen binnen de afdeling kan vlammen. Daarbij zorg je voor een fijne werksfeer zonder hiërarchie. Daarnaast krijg je je eigen omzetdoelstelling en trek samen met marketing op om de strategie te bepalen. Om het team naar een nog hoger niveau te tillen:

Haal jij de druk bij het huidige team weg door zelf ook in te springen bij klantvragen.

Neem je de verantwoordelijkheid voor de resultaten en cultuur binnen het salesteam.

Voer je beoordelingsgesprekken.

Realiseer je eigen omzetdoelstellingen en teamtargets.

Bepaal jij de strategie om de markt op de juiste manier te bewerken samen met het marketingteam.

Bij Jobsrepublic krijg je de vrijheid om je eigen werk vorm te geven

Robert (Senior Account Executive)

Wat jij van ons mag verwachten

We zijn een succesvol salesteam waar vertrouwen, samenwerking en ontwikkeling centraal staan. We kijken zeker niet de hele dag over je schouder mee, maar ondersteunen elkaar natuurlijk wel. Je kunt je uren naar eigen inzicht flexibel indelen, als je maar bereikbaar bent voor de klant.

Van teamuitjes tot pubquiz, wij gaan voor het teamgevoel. Ondanks dat we veel thuiswerken, houden we die sfeer erin en verrassen we regelmatig met… ja, dat is nog een verrassing. 

En er is meer. Op basis van een werkweek van 40 uur krijg je:

Tot € 7.000,00 bruto per maand

Mobiliteitsvergoeding

Inrichting voor je thuiswerkplek en laptop en telefoon

Budget voor opleiding en training van € 1.000 per jaar

25 vakantiedagen

Een pensioenregeling

Jouw tools

Je hebt een people first-mentaliteit en houdt altijd de werksfeer en cultuur in jouw team in de gaten. Je krijgt net als wij jeuk van hiërarchie. Verder staan klantsucces centraal en dat krijg je voor elkaar doordat je een beetje denkt en vooral doet! Samenwerken met het team, dat is waar het om gaat. Je weet hoe lang een salestraject kan duren, en hebt daar het geduld voor. Het zou leuk zijn als je ervaring hebt in de wereld van recruitmentmarketing.

Waar de successen worden gevierd

Bij Jobsrepublic werk je samen met een groeiend aantal collega’s uit binnen- en buitenland in een prettig informele sfeer. We zijn niet gevoelig voor ego’s en houden ervan onze successen samen te vieren. Onze recruitment oplossingen zorgen dat meer mensen in de baan belanden die hen gelukkig maakt. Dat willen we ook voor onze eigen medewerkers en daar doen we alles voor. Jobsrepublic is in 2021 voor de tweede keer op rij verkozen tot Great Place To Work en werden we zelfs #6 Best Workplace van Nederland en daar zijn we trots op!

Met wie jij de klanten in het zonnetje zet

Als Head of Sales kom je in een stevige functie terecht, maar dat doe je staat er uiteraard niet alleen voor. Je werkt in een betrokken team met een gemoedelijke sfeer en veel waardering voor elkaar. Je schakelt elke dag met je account managers Farah, Robert en Leon, overlegt regelmatig met het MT en werkt nauw samen met Tessa van marketing. 

En wij snappen dat als je thuiswerkt je niet 8 uur kunt knallen. Dus wil jij om 15.00 uur in de sportschool je hoofd leegmaken? Geen probleem, we geloven in flexibel werken en dat je zelf verantwoordelijkheid neemt.

Dit is waarom salesprofessionals voor Jobsrepublic kiezen

Alles bij Jobsrepublic draait om ontwikkeling van onze mensen en het bouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. Lees hoe jouw toekomstige collega’s het bedrijf en werk ervaren.

Daan Tellam (28)Account Executive

Als account executive heb je contact met veel verschillende klanten binnen middelgrote en grote organisaties. Je verkoopt een innovatief product dat écht waarde toevoegt voor de klant en runt je eigen winkel. Dit maakt het werk divers en elke keer weer interessant.

Annemiek te Loo (33)Customer Success Manager

Bij Jobsrepublic kom je in een heel leuk team terecht waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Het team is ambitieus en energiek, maar in een relaxte sfeer.

Robert Corvers (39)Senior Account Executive

Wat mij aanspreekt in dit werk? Mensen helpen, het sociale aspect en dat je verantwoordelijk bent voor het bouwen van waardevolle relaties.

Leon Verloop (28)Account Executive

Jobsrepublic is wat ik me voorstel bij een succesvolle scale-up. Er zit energie in de organisatie en je wordt door de beste mensen begeleid. Leren en verbeteren doe je hier elke dag en dat spreekt enorm mij aan!

Farah (35)Account Executive

In recruitment marketing valt nog zoveel te winnen. Het geeft voldoening om samen met team Customer Succes, onze partners in crime, klanten te helpen groeien.

Onze selectieprocedure

Bij Jobsrepublic werken is een feest en we hangen graag 1 oktober 2021 de slingers voor jou op. Aan ons nu de taak om jou de selectieprocedure uit te leggen:

1

Reageer

Deel jouw cv en motivatie zodat we weten dat je interesse hebt.
2

Telefonische kennismaking

Kennismakingsgesprek met Harald (sales director) en Annelieke (people operations manager).
3

Tweede gesprek

Met Eric (CEO en oprichter).
4

Get tested!

Assessment maken (denkkracht, persoonlijkheid, schrijfvaardigheid).
5

Derde gesprek

Assessment bespreken met Harald (sales director) en Annelieke (people operations manager).
6

Kennismaken

Met Farah (account executive) en Robert (senior account executive).
7

Aan de slag als Head of Sales!

Gefeliciteerd. Jouw volgende carrièrestap is gemaakt!

Ga in gesprek ontdek je mogelijkheden!

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Stuur link naar je Email

  Vragen over de vacature Head of Sales?

  Wil je meer weten over de functie, de werkomgeving of de mogelijkheden die we jou specifiek kunnen bieden? Neem dan contact op met onze People Operations Manager Annelieke Blom.

  Annelieke Blom
  E. a.blom@jobsrepublic.nl
  T. 06-51075017

  Neem contact op met Annelieke

  Wat we doen

  Bij Jobsrepublic werven we de perfecte kandidaten voor openstaande vacatures en stellen daarbij altijd de kandidaat centraal. What’s in it for me? We geven organisaties 100% garantie dat ze de perfecte werknemer vinden als ze onze werkwijze volgen. Dat doen we al twintig jaar, maar de laatste drie jaar hebben we ons opnieuw uitgevonden waarmee innovatieve go to-speler zijn geworden in de branche. Wij zijn dé specialist voor werving, leveren op maat-oplossingen en zijn dé kennispartner op het gebied van recruitment marketing en verleidingstechnieken.

  300+ klanten

  10.000+ geslaagde matches per jaar

  FD gazelle award

  Toplocatie in Amsterdam West

  30+ medewerkers

  Winstgevende organisatie

  Great Place to Work

  Internationale ambities

  Jobsrepublic is officieel een Great Place to Work

  Jobsrepublic mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work gecertificeerd noemen! Daarmee zijn we een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, als ze veel plezier ondervinden om met elkaar te werken én als ze bovendien trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten. Internationaal zijn er iets meer dan 6000 organisaties die zich gekwalificeerd hebben als Great Place to Work en in Nederland mogen 63 organisaties deze titel dragen.

  Bekijk onze video over werken bij Jobsrepublic

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren voor de functie Sales manager recruitmentoplossingen? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.