Vacature - Jobsrepublic, Amsterdam - 100% remote

Head of Marketing

 • Word de allereerste Head of Marketing bij ons gloednieuwe merk voor de overheid
 • Vrijheid en flexibiliteit
 • Werken bij een Great Place To Work
Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn email

Word de allereerste Head of Marketing bij ons gloednieuwe merk voor de overheid.

Je vindt het een uitdaging om een nieuw bedrijf te positioneren. Daarbij ben je zowel strategisch als een echte doener en ontzettend nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Herken je jezelf hierin? Reageer dan snel en word Head of Marketing bij een nieuw op te starten merk van Jobsrepublic.

Amsterdam – 100% remote

Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn email

Dit ga je doen als Head of Marketing

Als Head of Marketing ga jij in een jaar tijd een nieuw superniche merk positioneren. Daarbij zorg jij ervoor dat gemeenten de meest gewilde werkgevers worden. Je gaat de marketingmachine aanzetten van een bedrijf met een goede reputatie en een stevige basis (maar die nog nauwelijks aan marketing heeft gedaan). Je kunt in zeer korte tijd veel impact maken.

Je ontwikkelt een marketingstrategie voor het nieuwe bedrijf en voert deze grotendeels zelf uit. Je helpt het salesteam met het uitbouwen van relaties met bestaande klanten en het aanboren van nieuwe accounts. Je positioneert het bedrijf als dé kennispartner in de markt en maakt daarbij gebruik van contentmarketing. Verder zorg je voor structurele vertegenwoordiging op social media. In deze MT-functie werk je nauw samen met de salesdirecteur Harald en rapporteer je aan onze directeur Eric. Je krijgt ondersteuning van een allround marketing assistent en twee contentspecialisten. Daarnaast ga je:

 • Marketing automation inrichten
 • Contentmarketing strategie opzetten en uitvoeren
 • Social en SEA campagnes opzetten
 • Social Media-strategie opzetten
 • Webinars organiseren

Wat breng je mee

Je bent een resultaatgerichte marketing professional met ervaring bij kleine of middelgrote organisaties, bij voorkeur bij een start-up. Je bent zowel strategisch als hands-on en vindt het ook echt leuk om op beide niveaus te werken. Verder ben je vriendelijk in de omgang, maak je je verwachtingen naar anderen duidelijk kenbaar en ga je goed om met feedback.

Bij Jobsrepublic krijg je de vrijheid om je eigen werk vorm te geven.

RobertSenior account executive

Dit is wat we je bieden

Je krijgt grote vrijheid om te ontdekken waar je de meeste waarde toe kunt voegen. Ook ben je vrij om je uren zelf in te delen. Tot zeker juni 2021 werken we geheel remote. Ondanks de fysieke afstand werk je in een hecht team waar ruimte is voor fun. Ook checken we regelmatig bij elkaar in om te kijken hoe het gaat. Daarnaast bieden we je:

Salaris tot € 6.500 (fulltime) met pensioenregeling

Jaarcontract voor 32-40 uur

Budget voor opleiding en training

Flexibiliteit en vrijheid

Laptop en telefoon

25 vrije dagen om vakantie te vieren

Jong team, prettige werksfeer

Werken bij een Great Place to Work

Samen voor het beste resultaat in een goede werksfeer

Bij Jobsrepublic werk je samen met een groeiend aantal collega’s uit binnen- en buitenland in een prettig informele sfeer. We zijn niet gevoelig voor ego’s en houden ervan onze successen samen te vieren. Als we weer mogen: lunchen we samen, genieten we van fijne vrijdagmiddagborrels en organiseren we legendarische teamactiviteiten. En dat allemaal in een gezellig kantoor op een toplocatie in Amsterdam West. Een ideale plek om jouw talent de ruimte te geven!

Wat we doen

Ons nieuwe merk is niet helemaal nieuw. In de afgelopen jaren heeft onze overheidstak de activiteiten rondom de carrieresite Gemeentebanen.nl succesvol uitgebouwd tot een brede resultaatgerichte recruitment marketing oplossing voor overheden. Vanuit een totaaloplossing werven we de perfecte kandidaten voor functies bij gemeenten en stellen daarbij altijd de kandidaat centraal. What’s in it for me. Daarbij geven we gemeenten 100% garantie dat ze de perfecte werknemer vinden als ze onze werkwijze volgen. Dat doen we al twintig jaar, maar de laatste 3 jaar hebben we ons opnieuw uitgevonden waarmee innovatieve go to-speler zijn geworden in de branche. Wij zijn de specialist voor werving bij gemeenten, leveren op maat-oplossingen en zijn dé kennispartner op het gebied van recruitment marketing en verleidingstechnieken.

Jobsrepublic is officieel een Great Place to Work

Jobsrepublic mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work gecertificeerd noemen! Daarmee zijn we een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, als ze veel plezier ondervinden om met elkaar te werken én als ze bovendien trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten. Internationaal zijn er iets meer dan 6000 organisaties die zich gekwalificeerd hebben als Great Place to Work en in Nederland mogen 63 organisaties deze titel dragen.

Meer weten? Neem contact op met Annelieke

Als je meer wilt weten over de vacature dan kun je contact opnemen met Annelieke. Je kunt haar ook contacten via LinkedIn als je vragen of interesse hebt.

Annelieke Blom
People Operations Manager

Tel: 06-51075017
E-mail: a.blom@jobsrepublic.nl
LinkedIn: klik hier

Neem contact op via WhatsappStuur een email naar Annelieke

Laat deze kans niet schieten!

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan bij een Great Place to Work in een rol die echt bij je past. Stuur jezelf een reminder als je er nog over na wil denken of reageer gewoon direct en pak deze kans nu die zich voordoet. Vrijblijvend kennismaken kan altijd, toch?

  Ja, ik wil graag meer weten over deze vacature

  Procedure

  Jobsrepublic werkt op dit moment vrijwel helemaal remote vanwege Covid-19. De gesprekken zullen (deels) via een videocall plaatsvinden. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Deze bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest.