Customer Success Manager

Jobsrepublic - Amsterdam / remote
€ 3.200 - € 4.200 p.m.
 • Werken bij een ‘Best Workplace’
 • Persoonlijk plan voor jouw groei
 • Verantwoordelijk voor grote accounts van (internationale) topwerkgevers
Ja, ik heb interesseE-mail mij de vacature

Aan de slag bij de innovators in recruitment marketing

Als je als Customer Success Manager bij Jobsrepublic aan de slag gaat dan stap je aan boord bij de meest innovatieve recruitment-marketing speler van Nederland.

Met onze datagedreven wervingscampagnes bereiken we via social media precies de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. We verleiden kandidaten met hoogwaardige content en zorgen er voor dat organisaties succesvoller worden in het binnenhalen van talent. We richten ons daarbij vooral op vacatures waar veel mensen voor nodig zijn (volume recruitment) en op moeilijk vervulbare vacatures.

In het hart van dat alles coördineer jij als Customer Success manager de campagnes, klanten en creatieve teams.

In deze rol ontdek je al snel hoe wij er in slagen om nu al meer dan 10.000 mensen per jaar aan een betere baan helpen, waarom we tot de snelstgroeiende organisaties van Nederland behoren en waarom wij in de afgelopen vier jaar maar liefst drie keer de felbegeerde Werf& Award voor Beste Recruitmentcase van het jaar hebben gewonnen.

Aan de slag bij de innovators in recruitment marketing

Als je als Customer Success Manager bij Jobsrepublic aan de slag gaat dan stap je aan boord bij de meest innovatieve recruitment-marketing speler van Nederland.

Met onze datagedreven wervingscampagnes bereiken we via social media precies de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. We verleiden kandidaten met hoogwaardige content en zorgen er voor dat organisaties succesvoller worden in het binnenhalen van talent. We richten ons daarbij vooral op vacatures waar veel mensen voor nodig zijn (volume recruitment) en op moeilijk vervulbare vacatures.

In het hart van dat alles coördineer jij als Customer Success manager de campagnes, het klantcontact en de campagne teams.

In deze rol ontdek je al snel hoe wij er in slagen om nu al meer dan 10.000 mensen per jaar aan een betere baan helpen, waarom we tot de snelstgroeiende organisaties van Nederland behoren en waarom wij in de afgelopen vier jaar maar liefst drie keer de felbegeerde Werf& Award voor Beste Recruitmentcase van het jaar hebben gewonnen.

Creëer het succes van jouw klanten

De rol van Customer Success manager is misschien wel de mooiste en meest uitdagende binnen ons bedrijf. Jij bent er verantwoordelijk voor dat jouw klanten succes behalen en dit ook als zodanig ervaren.

Vanaf het eerste moment dat het salesteam een campagne heeft verkocht kom jij in beeld bij de klant. Jij bent vanaf dat moment degene die alles uit de kast gaat halen om jouw klant succesvol te laten zijn bij het bereiken en verleiden van de juiste kandidaten op de arbeidsmarkt.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen accounts en werkt voor grote (internationale) klanten zoals AS Watson, I-SEC Schiphol, Securitas, Transcom, Yource en DPG Distributie. In sommige gevallen help je op één account al meer dan 1.500 mensen per jaar aan een nieuwe en betere baan.

In deze rol boek je snel zelf concrete resultaten. Dat betekent vervulde vacatures voor jouw klanten én heel veel gelukkige mensen in een baan die écht bij hen past. 

Dit is wat je gaat doen

Naast jezelf voortdurend ontwikkelen om steeds beter te worden in je vak, zijn dit je belangrijkste taken in jouw rol als Customer Succes Manager:

Relatiebeheer

Zodra een nieuwe opdracht binnenkomt treed jij naar voren als de relatiebeheerder die de samenwerking succesvol gaat maken.

Campagnecreatie

Je bent projectmanager bij de ontwikkeling van jouw campagnes en begeleidt de klant in dit proces.

Kwaliteitsbewaking

Alle campagnes die de deur uitgaan zijn van hoge kwaliteit. Daar sta jij voor.

Monitoring & optimalisatie

Je houdt je campagnes scherp in de gaten en werkt nauw samen met het campagneteam om de beste resultaten te behalen.

Rapporteren

Iedere week neem je met jouw klanten de campagnes door en onderzoek je hoe we het resultaat nog beter kunnen krijgen.

Sales support

Je signaleert commerciële kansen en assisteert de accountmanager op inhoud om de klant het beste te helpen

Werken met plezier

‘Plezier’ is een van onze kernwaarden. In onze overtuiging moet werk en samenwerken leuk zijn. We vieren daarom altijd onze successen en verbinden aan serieuze zaken ook altijd mooie sociale events.

Check hieronder bijvoorbeeld de video van onze After Summer Camp met het team van Jobsrepublic ons zusje Hellopublic.

Video Jobsrepublic After Summer Camp 2021 – Glamp Outdoor Camp, Veluwe

Een rol om in te groeien

Bij Jobsrepublic geloven wij dat er een perfecte baan is voor iedereen. Voor jou is Jobsrepublic dé plek om te groeien. 

We treden graag op als een deskundig kennispartner voor recruiters en managers en kiezen meestal een adviserende rol. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd en doordat jij straks altijd kwaliteit levert en goede resultaten rapporteert, zul je zien dat klanten je trouw blijven.

Om je rol van Customer Success Manager met glans te vervullen zul je  voortdurend jouw expertise op het vlak van  recruitment marketing moeten ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget en wordt goed begeleid en gestimuleerd om steeds beter in je vak te worden.

Werken bij een 'Best Workplace'

Je gaat aan de slag bij een ‘Great Place to Work‘. In 2021 hebben we de zesde positie gehaald in de lijst van beste werkgevers in Nederland en mogen onszelf daarom ‘Best Workplace 2021’ noemen. Deze notering is behaald op basis van onafhankelijk onderzoek onder onze medewerkers en een beoordeling van ons onderscheidende beleid ten aanzien van succesvol samenwerken.

Dat wij een ‘Great Place to Work’ zijn merk je aan alles. Wij doen er alles aan om jou te laten groeien, je een prettige werkomgeving te bieden en jou in staat te stellen om het beste uit jezelf te halen. ‘People first‘ is ons credo. Wij geloven er namelijk in dat als je heel goed zorgt voor je medewerkers en daarnaast duidelijke doelen stelt, dat dit automatisch leidt tot een hoge mate van klanttevredenheid.

Dit hebben we jou te bieden

Jobsrepublic is een ambitieuze organisatie, waar vertrouwen, samenwerking en ontwikkeling centraal staan. De sfeer is open, de lijnen kort en de ambities hoogOp basis van een werkweek van 40 uur krijg je:

Salaris € 3.200 - € 4.200 met pensioenregeling.

Werken waar je wilt

25 vakantiedagen

Laptop en telefoon naar keuze

Persoonlijk opleidingsbudget

Thuiswerkplek

Veel feestjes om successen te vieren

Gratis lunch & goede koffie

Reiskostenvergoeding

Ontdek wat het Customer Succes team over Jobsrepublic zegt

Annemiek te Loo (33)Customer Success Mngr.

Ik sta echt aan het roer van de campagne en bepaal zelf hoe deze verloopt. Je hebt dus heel veel grip op het resultaat en dat is heel mooi als het ook echt allemaal lukt en de klant zijn wervingsdoelen haalt.

Nikki ten Hove (26)Creative Producer

Ik vind het zelf erg leuk dat we steeds meer internationale opdrachten doen. De ene week sta ja je in Riga en een week later sta je in Malaga. Al die taalverschillen leveren ook nog eens flinke uitdagingen op. Dat maakt dit werk toch wel heel erg leuk.

Anne-Mei Chin (25)Recruitment Marketeer

Dat onze klanten ons een 8+ geven is een compliment. Samen met de customer success managers zijn we voortdurend bezig om het beste resultaat te halen. Zo behalen we mooie resultaten en zie je dat we echt verschil maken.

Farah Sheikrojan (35)Account Executive

Ik werk intensief samen met de customer success managers om samen het beste resultaat voor de klant te halen. De CS-ers zijn echt de partner van de klant en ik regel het commerciële stuk. Dat werkt heel fijn samen.

Rosalie Koppes (30)Customer Succes Mngr.

Ik ben heel anders over recruitment gaan nadenken sinds ik hier ben gaan werken: ik denk nu veel meer na over innovaties en optimalisaties in campagnes en de candidate journey.

Esra de Lange (23)Jr Custmr. Succes Mngr.

Ik ben doorgegroeid van recruitment marketeer naar customer succes manager. Ik ben heel blij met deze overstap. De rol is ontzettend divers en biedt heel veel uitdagingen. Het klantcontact en het managen van de projecten vind ik het meest aantrekkelijke.

Marian Margana (23)Campagne manager

Als campagne manager ondersteun ik de customer succes managers. Ik zorg voor ondersteuning in de projecten, help bij het bewaken van de campagnes en zorg ervoor dat ze de rapportages hebben die nodig zijn voor de klantgesprekken. Samen werken we heel fijn samen. Leuk team.

Marije van der Star (35)Strateeg

Samen werken aan succes én plezier beleven. Zo zie ik werken voor Jobsrepublic en met het CS team. Vanaf dag 1 voelde ik me onderdeel van het team, dat hard werkt, maar ook geïnteresseerd is in elkaar en graag samen lol beleeft.

Wat we van jou verwachten

Je bent resultaatgericht, je vindt het leuk om te winnen en stelt jezelf duidelijke doelen. Je bent daarin klant- en kwaliteitsgericht. Verder ben je gestructureerd en optimaliseer je het resultaat van je werk door hier voortdurend aandacht voor te hebben. Je bent nieuwsgierig naar kennis en het vinden van oplossingen en je krijgt er energie van om problemen op een slimme manier op te lossen. In contact met je collega’s en klanten ben je vriendelijk, sociaal, positief en pro-actief. 

We verwachten van jou dat je enkele jaren ervaring hebt in een rol met klantcontact. Bij voorkeur heb je een achtergrond in marketing of recruitment.

Om de rol succesvol uit te kunnen voeren dien je over HBO/WO werk -en denkniveau te beschikken en is een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en schrift belangrijk.

Ontdek of dit iets voor je is in 6 stappen

Graag ontdekken we samen met jou of we bij elkaar passen. Stap gerust vrijblijvend het proces in en kijk of het iets voor je is. Wij maken graag kennis met je.

1

Reageer vandaag

Laat vrijblijvend je naam, email, telefoonnummer en LinkedIn profiel achter.
2

Telefonische kennismaking

Eerste gesprek met onze recruiter Sanne om wederzijds te ontdekken of we in de basis een match hebben
3

Kennismakingsgesprek

(Video)gesprek met Head of Operations Laura Zijlstra en een collega. Focus ligt hierbij op je vaardigheden en een verdere kennismaking met Jobsrepublic.
4

Online test

We testen op basis van persoonlijkheidskenmerken, denkkracht en schrijfvaardigheid of je in de functie past.
5

Laatste gesprek op kantoor in Amsterdam

Je bespreekt de testuitslag met People Operations manager Annelieke en Eric (CEO). De focus ligt in dit gesprek op de culturele fit.
6

Aan de slag!

Als we in de vorige stappen hebben gemerkt dat we bij elkaar passen dan doen we je een aanbod en kun je aan de slag in je nieuwe baan!
Ja, ik heb interesse

Meer weten? Neem contact op met Laura

Wil je nog iets meer weten voordat je reageert? Neem dan gewoon eens contact op met Laura (Head of Operations). Je kunt haar bellen, appen of mailen.

Neem contact op met LauraChat via Whatsapp

Reageer vandaag nog!

Wil je meer weten en vrijblijvend (telefonisch) kennis met ons maken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Stuur vacature naar mijn e-mailDeel vacature via Whatsapp

  Over Jobsrepublic

  Bij Jobsrepublic helpen we organisaties het beste talent van de arbeidsmarkt te bereiken, te verleiden en te converteren met datagedreven wervingscampagnes via social media. We doen dat met het belang van de kandidaat voorop. Mensen helpen de baan te vinden die hen gelukkig maakt ligt diep verankerd in onze missie. Ons doel is om in 2030 1.000.000 mensen aan een betere baan te hebben geholpen.

  Ons team is divers en internationaal met inmiddels 6 nationaliteiten. We werken deels op kantoor en deels remote, maar zijn altijd nauw in verbinding met elkaar. De sfeer is open, de lijnen kort en de ambities hoog.

  3x Winnaar Werf& Award

  10.000+ geslaagde matches per jaar

  Top 250 snelstgroeiende ondernemingen

  Toplocatie in Amsterdam West

  30+ medewerkers

  Winstgevende organisatie

  Great Place to Work

  Actief in 8 landen

  Blijf op de hoogte van vacatures bij Jobsrepublic

  Laat hier je e-mailadres achter zodat wij je altijd op de hoogte kunnen houden van nieuwe vacatures bij Jobsrepublic