Overstijg jezelf.

Word Account Executive bij Jobsrepublic in Amsterdam

Als salestalent wil je de top bereiken. Jij bent leergierig, je houdt van kwaliteit en innovatie en je wilt het vak alleen van de allerbesten leren. Herken je jezelf hierin? Reageer dan snel en word Account Executive bij Jobsrepublic.

Reageer direct

Overstijg jezelf.

Word Account Executive bij Jobsrepublic in Amsterdam

Je bent een sales talent. Je bent leergierig, je houdt van kwaliteit en innovatie en je wil het vak alleen van de allerbesten leren. Herken je jezelf hierin? Reageer dan snel en word Account Executive bij Jobsrepublic.

Reageer direct

Ontwikkel je tot topprofessional in sales

Als Account Executive verkoop jij innovatieve social recruitmentcampagnes die jouw klanten echt helpen het beste talent te bereiken, te verleiden en te converteren. Je start met een inhouse opleiding en wordt voortdurend getraind en gecoacht door de beste salesmensen. Met de aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling ontwikkel je je razendsnel tot een topper in je vak en weet je onze producten moeiteloos te verkopen.

"Door voortdurende training en coaching leer ik steeds beter op een gestructureerde manier te verkopen. Ik ben hierdoor veel effectiever geworden en heb grip op ieder salestraject." – Daan (25)

Dit ga je doen als Account Executive

Je hebt als Account Executive de verantwoordelijkheid voor je eigen accounts. Je legt contacten, bouwt relaties op, brengt adviezen uit en sluit deals. Door het voortdurend analyseren van je marktsegment en door je te verdiepen in nieuwe strategieën creëer je je eigen kansen. Met je communicatieve talenten onderhoud je met veel plezier je accounts en maakt ze tot je ambassadeurs. Verder ga je nog:

Leads creëren en opvolgen

Adviseren van klanten

Passende oplossingen bieden

Voorstellen opzetten en pitchen

Closen van deals

Duurzame klantrelaties bouwen

Jouw klanten laten scoren

Ontdekken van nieuwe markten

Wat breng je mee?

Je bent een salestalent met enige jaren ervaring in sales of recruitment en een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau. Je hebt affiniteit met recruitment en online marketing en je houdt van de snelheid en flexibiliteit van een startupcultuur. Daarnaast is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent, collegiaal, ambitieus en ondernemend en dat je je eigen werk goed kunt structureren.

Dit is wat we je bieden

Allereerst bieden we je de kans om je te ontwikkelen tot een topprofessional in sales. Je krijgt een grote vrijheid om zelf vorm te geven aan je rol en alle ruimte om nieuwe manieren te ontwikkelen om je dienstverlening te verkopen. Daarnaast bieden we je een inspirerende werkomgeving met ambitieuze en gezellige collega’s en:

Salaris tot €3000,-

Jong team en leuke werksfeer

Goeie bonusregeling

Reiskostenvergoeding

Gezonde lunch

Doorgroeimogelijkheden

Trainingen, coaching en opleidingen

25 vakantiedagen

Dit zijn wij

Dit is waarom salesprofessionals voor Jobsrepublic kiezen

Alles bij Jobsrepublic draait om ontwikkeling van onze mensen en het bouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. Lees hoe jouw toekomstige collega’s het bedrijf en werk ervaren.

Renee Onderdijk (35)Customer Success Manager

In een enthousiast team werken, flexibiliteit en waardevolle relaties bouwen met je klanten is wat mij drijft. De manier waarop ik hier in het sales & customer succes team mijn baan invulling kan geven is precies wat ik zocht.

Ivar Schot (25)Account Executive

Bij Jobsrepublic is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt trainingen en wordt gecoacht door zeer ervaren salesmensen. Dit helpt mij om verder te groeien en succesvol te zijn in mijn sales aanpak.

Daan Tellam (25)Account Executive

Als account executive heb je contact met veel verschillende klanten binnen middelgrote en grote organisaties. Je verkoopt een innovatief product dat écht waarde toevoegt voor de klant en runt je eigen winkel. Dit maakt het werk divers en elke keer weer interessant.

Annemiek te Loo (30)Customer Success Manager

Bij Jobsrepublic kom je in een heel leuk team terecht waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Het team is ambitieus en energiek, maar in een relaxte sfeer.

Robert Corvers (37)Senior Account Executive

Wat mij aanspreekt in dit werk? Mensen helpen, het sociale aspect en dat je verantwoordelijk bent voor het bouwen van waardevolle relaties.

Robin Hildenbrant (42)Senior Account Executive

In mijn rol kan ik zoveel organisaties oprecht helpen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Iedere keer als ik een tevreden klant spreek is mijn dag meer dan geslaagd!

Leon Verloop (25)Account Executive

Jobsrepublic is wat ik me voorstel bij een succesvolle startup. Er zit energie in de organisatie en je wordt door de beste mensen begeleid. Leren en verbeteren doe je hier elke dag en dat spreekt enorm mij aan!

Samen voor het beste resultaat in een goede werksfeer

Bij Jobsrepublic werk je samen met een groeiend aantal collega’s uit binnen- en buitenland in een prettig informele sfeer. We zijn niet gevoelig voor ego’s en houden ervan onze successen samen te vieren. We lunchen samen, genieten van fijne vrijdagmiddagborrels en organiseren legendarische teamactiviteiten. En dat allemaal in een gezellig kantoor op een toplocatie in Amsterdam West. Een ideale plek om jouw talent de ruimte te geven!

Uitdagingen die zich uitbetalen

Binnen je eigen ‘winkel’ heb je veel vrijheid en kansen om je doelen te behalen en te groeien. Je werkt op target en dat betekent dat je naast je basissalaris extra verdient door het bereiken van je persoonlijke doelen. Zo betalen jouw inspanningen voor het succes van je klanten zich meteen uit.

Winnaar Werf& Award Beste Recruitment Case 2018

Werken bij Jobsrepublic betekent werken binnen een team dat op het hoogste niveau wil presteren. We zijn voortdurend bezig om nog grotere successen voor onze klanten te realiseren en dat leidt tot klinkende resultaten. Voor I-SEC Schiphol slaagden wij er in om in 2018 al meer dan 1.100 luchthavenbeveiligers te werven. Een meer dan indrukwekkend resultaat oordeelde de vakjury van de Werf& Award 2018 en zo veroverde wij de prestigieuze award voor de Beste Recruitment Case 2018.

Onze selectieprocedure

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt
2

Telefonische kennismaking

Onze Sales Directeur Harald neemt telefonisch contact met je op
3

Gesprek met toekomstige collega’s

Gesprek met Harald en sales collega
4

Selectiegesprek

Afspraak met Harald en Eric (CEO)
5

Aan de slag als Account Executive!

Gefeliciteerd. Jouw volgende carrièrestap is gemaakt!

Ga in gesprek ontdek je mogelijkheden!

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Amsterdam.

  Note: native Dutch is required

  Vragen over de vacature Account Executive?

  Wil je meer weten over de functie, de werkomgeving of de mogelijkheden die we jou specifiek kunnen bieden? Neem dan contact op met onze Sales Directeur Harald Stadermann.

  Werken aan kwaliteit voor je klant

  Jobsrepublic excelleert in social recruitment. Met onze technologie bereiken we de juiste kandidaten voor onze klanten en zorgen we dat zij het juiste talent aantrekken. Wij luisteren naar onze klanten en leveren kwaliteit. Dat is wat jij verkoopt: beproefde oplossingen die echt werken voor je klanten. En dat zien wij terug in onze groei. Jobsrepublic is al marktleider in recruitment voor de overheid en groeit hard in de zorgsector en de profit.

  300+ klanten

  10.000+ geslaagde matches per jaar

  50% omzetgroei

  Toplocatie in Amsterdam West

  30+ medewerkers

  Winstgevende organisatie

  Prettige werksfeer

  Internationale ambities

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren voor de functie Account Executive? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.