Vacature - Jobsrepublic, Amsterdam

Ben jij onze nieuwe Accountmanager recruitment marketing?

 • Veel uitdaging in je werk en de mogelijkheid tot eigen invulling
 • Werken bij #6 Best Workplace van Nederland, een Great Place to Work
 • Eindverantwoordelijk voor jouw accounts
Ja, ik heb interesseStuur de link naar mijn Email
Vacature - Jobsrepublic, Amsterdam

Ben jij onze nieuwe Accountmanager recruitment marketing?

Je eigen salestoko draaiende houden, daar ga jij voor. Bij Jobsrepublic mag je als accountmanager recruitment marketing je eigen klanten beheren en zorgen dat ze succesvol zijn. En daarmee maak jij impact bij de klant. We richten ons op de nationale markt en groeien steeds meer internationaal. En dit doen we samen als team met grote ambities. Een happy team, want Jobsrepublic is al 2 jaar Great Place to Work en in 2021 zelfs verkozen tot #6 Best Workplace. Sluit jij aan?

Ja, ik heb interesse

Is accountmanager recruitment marketing jouw droombaan?

Nou en of. Hard werken voor de business doe je met plezier. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen accounts en de omzet. Deze rol van accountmanager heeft een perfecte combinatie van accountmanagement en new business. Je haalt toonaangevende organisaties binnen. Kwalitatief sterke recruitmentoplossingen bieden is jou wel toevertrouwd en je vertegenwoordigt Jobsrepublic met verve. En heeft een collega hulp nodig? Dan spring je bij om samen het beste resultaat te halen voor de klanten. Meebouwen aan onze organisatie doe jij met liefde en daarmee druk jij met jouw talent een stempel op de organisatie. Om Jobsrepublic nog verder te laten groeien:

Breng je de markt in kaart

Volg jij leads op en voer je klantgesprekken

Ben je eindverantwoordelijk voor jouw accounts

Haal jij jouw eigen targets en de teamtargets

Bouw je langdurige klantrelaties op

Schakel je veel met de Marketing- en Customer Success-teams

Bij Jobrepublic krijg je de vrijheid om je eigen werk vorm te geven

Robert (Senior Account Executive)

Wat jij van ons mag verwachten

De workload staat vast en jij deelt zelf jouw planning van de dag in. Zo creëer jij de juiste work-life balance. Van teamuitje tot pubquiz, wij gaan voor het echte teamgevoel. En er is meer. Op basis van een werkweek van 40 uur krijg je:

Tot € 4.000,00 bpm

Een pensioenregeling

Laptop & telefoon

Budget voor opleiding en training van € 1.000 per jaar

25 vakantiedagen

Mobiliteitsvergoeding

Inrichting voor je thuiswerkplek

Jouw tools

Jij staat bekend om jouw sociale vaardigheden. Je gaat het gesprek aan en weet jouw saleskennis op een subtiele manier in te zetten. Kwaliteit staat bij jou voorop en daarom ga jij voor een nieuwe baan waarin sales op lange termijn belangrijk is. Je houdt net als wij niet van hiërarchie en werkt daarom graag op gelijk niveau samen met het team. De transparante omgeving en gelijkwaardigheid onderling spreekt je heel erg aan. Dankzij jouw commerciële blik en oog voor de relatie met de klant ben jij onze ultieme kandidaat. Helemaal als je ook beschikt over:

Ervaring in recruitment (marketing) of bij een marketingbureau

Goede kennis van het salesvak

Waar de successen worden gevierd

Onze recruitmentoplossingen zorgen dat meer mensen in de baan belanden die hen gelukkig maakt. Van onderzoek en data-analyse tot contentcreatie en hypertargeting via social media. Wij weten als Jobsrepublic de juiste kandidaten te werven voor onze klanten.

Zorgen dat meer mensen in een baan belanden die hen gelukkig maakt geldt natuurlijk ook voor onszelf. Wij willen dat onze collega’s happy zijn en doen er alles aan om dat te bereiken. En met resultaat; Jobsrepublic mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work-gecertificeerd noemen! Er zijn slechts 63 organisaties die deze titel mogen dragen. Wij zijn dit jaar zelfs nummer 6 Best Workplace  geworden.

En dat is nog niet alles. Met 3 Werf& Awards zijn wij zo trots als een pauw. Daarnaast zijn wij blij met dochteronderneming Hellopublic die zich inzet voor de online werving bij gemeenten.

Met wie jij de klanten in het zonnetje zet

Je werkt in een betrokken team met een gemoedelijke sfeer en veel waardering voor elkaar. En op torenhoog niveau niet te vergeten. Samen met 4 collega’s werk je nauw samen. Op inhoud halen jullie de klanten (langdurig) binnen. Ook schakel je veel met de collega’s van Customer Success. Momenteel wordt er weinig op het kantoor in Amsterdam-West gewerkt. Toch verliest het team elkaar niet uit het oog en is er ruimte voor plezier. En wij snappen dat als je thuiswerkt je niet 8 uur kunt knallen. Dus wil jij om 15.00 uur in de sportschool je hoofd leegmaken? Geen probleem, we geloven in flexibel werken en dat je zelf verantwoordelijkheid neemt.

Dit is waarom wij voor Jobsrepublic kiezen

Alles bij Jobsrepublic draait om ontwikkeling van onze mensen en het bouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. Lees hoe jouw toekomstige collega’s het bedrijf en werk ervaren.

Daan Tellam (28)Account Executive

Als account executive heb je contact met veel verschillende klanten binnen middelgrote en grote organisaties. Je verkoopt een innovatief product dat écht waarde toevoegt voor de klant en runt je eigen winkel. Dit maakt het werk divers en elke keer weer interessant.

Annemiek te Loo (33)Customer Success Manager

Bij Jobsrepublic kom je in een heel leuk team terecht waarbij iedereen voor elkaar klaar staat. Het team is ambitieus en energiek, maar in een relaxte sfeer.

Robert Corvers (39)Senior Account Executive

Wat mij aanspreekt in dit werk? Mensen helpen, het sociale aspect en dat je verantwoordelijk bent voor het bouwen van waardevolle relaties.

Leon Verloop (28)Account Executive

Jobsrepublic is wat ik me voorstel bij een succesvolle scale-up. Er zit energie in de organisatie en je wordt door de beste mensen begeleid. Leren en verbeteren doe je hier elke dag en dat spreekt enorm mij aan!

Farah (35)Account Executive

In recruitment marketing valt nog zoveel te winnen. Het geeft voldoening om samen met team Customer Succes, onze partners in crime, klanten te helpen groeien.

Onze selectieprocedure

Bij Jobsrepublic werken is een feest en we hangen graag 1 oktober 2021 de slingers voor jou op. Aan ons nu de taak om jou de selectieprocedure uit te leggen:

1

Reageer

Laat ons weten dat je interesse hebt.
2

Telefonische kennismaking

Onze People Operations Manager Annelieke neemt telefonisch contact met je op.
3

Gesprek met toekomstige collega’s

Eerste kennismakingsgesprek met Farah en Robert, beide sales collega’s.
4

Tweede gesprek

Tweede gesprek met Harald (Sales Manager).
5

Get tested!

Assessment maken (denkkracht, persoonlijkheid, schrijfvaardigheid).
6

Selectiegesprek

Derde gesprek om het assessment te bespreken met Eric (CEO) en Harald.
7

Aan de slag als Accountmanager recruitmentoplossingen!

Gefeliciteerd. Jouw volgende carrièrestap is gemaakt!

Ga in gesprek ontdek je mogelijkheden!

Stuur ons je gegevens en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Stuur link naar je Email

  Vragen over de vacature Accountmanager recruitment marketing?

  Wil je meer weten over de functie, de werkomgeving of de mogelijkheden die we jou specifiek kunnen bieden? Neem dan contact op met onze Sales Director Harald Stadermann.

  Harald Stadermann

  Harald Stadermann
  Sales Director
  T. 06 – 34 89 64 74
  E. h.stadermann@jobsrepublic.nl

  Neem contact op Harald

  Wat we doen

  Bij Jobsrepublic werven we de perfecte kandidaten voor openstaande vacatures en stellen daarbij altijd de kandidaat centraal. What’s in it for me? We geven organisaties 100% garantie dat ze de perfecte werknemer vinden als ze onze werkwijze volgen. Dat doen we al twintig jaar, maar de laatste drie jaar hebben we ons opnieuw uitgevonden waarmee innovatieve go to-speler zijn geworden in de branche. Wij zijn dé specialist voor werving, leveren op maat-oplossingen en zijn dé kennispartner op het gebied van recruitment marketing en verleidingstechnieken.

  300+ klanten

  10.000+ geslaagde matches per jaar

  FD gazelle award

  Toplocatie in Amsterdam West

  30+ medewerkers

  Winstgevende organisatie

  Great Place to Work

  Internationale ambities

  Jobsrepublic is officieel een Great Place to Work

  Jobsrepublic mag zich in 2021 voor de tweede keer op rij Great Place To Work gecertificeerd noemen! Daarmee zijn we een van de beste werkplekken van Nederland. Een Great Place to Work word je, als op basis van onafhankelijk onderzoek blijkt dat de medewerkers groot vertrouwen hebben in het management en de koers van de organisatie, als ze veel plezier ondervinden om met elkaar te werken én als ze bovendien trots zijn op wat je als organisatie bereikt en betekent voor je klanten. Internationaal zijn er iets meer dan 6000 organisaties die zich gekwalificeerd hebben als Great Place to Work en in Nederland mogen 63 organisaties deze titel dragen.

  Bekijk onze video over werken bij Jobsrepublic

  Houd mij op de hoogte over deze loopbaanmogelijkheid

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt solliciteren voor de functie Accountmanager recruitment marketing? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de carrièremogelijkheden.