Projectmanager Employer Branding

Solliciteer uiterlijk vrijdag 7 februari
Amsterdam 24 - 40 uur 3500 - 4200

Projectmanager Employer Branding

Amsterdam / remote - € 3.500 - € 4.200 b.p.m.

Een werkgeversmerk digitaal onder de aandacht brengen? Voor verschillende klanten? Daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Jij merkt de unieke voordelen van jouw klant op en wat hen tot een aantrekkelijke werkgever maakt. Daarbij heb je een scherp oog voor planning en kwaliteit. Gaat dit over jou? Ontdek dan wat ‘Best Workplace 2022‘ Jobsrepublic jou te bieden heeft en meld je aan voor een oriënterend gesprek.

Aan de slag bij de innovators in recruitment marketing

Als je als Projectmanager Employer Branding bij Jobsrepublic aan de slag gaat dan stap je aan boord bij de meest innovatieve recruitment-marketing speler van Nederland.

Met onze datagedreven wervingscampagnes bereiken we via social media precies de juiste kandidaten voor de vacatures van onze klanten. We verleiden kandidaten met hoogwaardige content en zorgen ervoor dat organisaties succesvoller worden in het binnenhalen van talent. We richten ons daarbij vooral op vacatures waar veel mensen voor nodig zijn (volume recruitment) en op moeilijk vervulbare vacatures.

Aan de start van dat alles coördineer jij als Projectmanager implementaties van werkenbij-sites, campagnepagina's en vacaturepagina's waar de campagnes naar verwijzen.

In deze rol ontdek je al snel hoe wij er in slagen om nu al meer dan 10.000 mensen per jaar aan een betere baan te helpen, waarom we tot de snelstgroeiende organisaties van Nederland behoren en waarom wij in de afgelopen vier jaar maar liefst drie keer de felbegeerde Werf& Award voor Beste Recruitmentcase van het jaar hebben gewonnen.

De succesvolste vacaturepagina's

De rol van Projectmanager Employer Branding is een uitdagende functie waarbij je diverse implementaties in goede banen leidt. Jij bent er verantwoordelijk voor dat deze pagina's kwalitatief en binnen tijd, budget en scope opgeleverd worden.

Vanaf het eerste moment dat het salesteam een campagne heeft verkocht kom jij in beeld bij de klant. Jij bent vanaf dat moment degene die alles uit de kast gaat halen om jouw klant succesvol te laten zijn bij het bereiken en verleiden van de juiste kandidaten op de arbeidsmarkt.

Samen met jouw content collega's (gespecialiseerd in video, foto en copy) realiseer je vacature- en campagnepagina's voor mooie klanten zoals AS Watson, I-SEC Schiphol, Securitas, Transcom, Yource en DPG Distributie. Op sommige accounts helpen we al meer dan 1.500 mensen per jaar aan een nieuwe en betere baan.

In deze rol leid jij het implementatietraject. Waarmee je pagina's realiseert die leads naar sollicitanten converteren en waarvoor de juiste Employer Branding tactieken worden benut.

Dit is wat je gaat doen

Naast jezelf voortdurend ontwikkelen om steeds beter te worden in je vak, zijn dit je belangrijkste taken in jouw rol als Project Manager Employer Branding.

 • Project Management
  Bij een nieuwe klant treed jij naar voren als de Project Manager die de implementatie succesvol gaat maken.
 • Employer- en Job Branding
  In interactieve klantsessies neem jij de klant mee aan de hand om hun unieke proposities helder te krijgen.
 • Kwaliteitsbewaking
  Alle pagina's die de deur uitgaan zijn van hoge kwaliteit. Daar sta jij voor.
 • Continue innovatie
  Je werkt nauw samen met content-, development en data-experts om de beste conversies te behalen.
 • Samenwerken met je projectteam
  Bij elke implementatie maak jij de planning voor de content- en creatiespecialisten en stuur je hen hierop aan.
 • Sales support
  Je signaleert commerciële kansen en assisteert de accountmanager op inhoud om de klant het beste te helpen.

Werken met plezier

‘Plezier’ is een van onze kernwaarden. In onze overtuiging moet werk en samenwerken leuk zijn. We vieren daarom altijd onze successen en verbinden aan serieuze zaken ook altijd mooie sociale events.

Check hieronder bijvoorbeeld de video van onze After Summer Camp met het team van Jobsrepublic en ons zusje Hellopublic.

Video Jobsrepublic After Summer Camp 2021 – Glamp Outdoor Camp, Veluwe

Een rol om in te groeien

Bij Jobsrepublic geloven wij dat er een perfecte baan is voor iedereen. Voor jou is Jobsrepublic dé plek om te groeien.

We treden graag op als een deskundig kennispartner voor recruiters en managers en kiezen meestal een adviserende rol. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd en doordat jij straks altijd kwaliteit levert en goede resultaten rapporteert, zul je zien dat klanten je trouw blijven.

Om je rol van Projectmanager Employer Branding met glans te vervullen zul je voortdurend jouw expertise op het vlak van employer branding en recruitment marketing ontwikkelen. Je spart met collega's, je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget en wordt gestimuleerd om steeds beter in je vak te worden.

Werken bij een 'Best Workplace'

Je gaat aan de slag bij een ‘Great Place to Work‘. In 2022 hebben we de zevende positie gehaald in de lijst van beste werkgevers in Nederland en mogen onszelf daarom ‘Best Workplace 2022’ noemen. Deze notering is behaald op basis van onafhankelijk onderzoek onder onze medewerkers en een beoordeling van ons onderscheidende beleid ten aanzien van succesvol samenwerken.

Dat wij een ‘Great Place to Work’ zijn merk je aan alles. Wij doen er alles aan om jou te laten groeien, je een prettige werkomgeving te bieden en jou in staat te stellen om het beste uit jezelf te halen. ‘People first‘ is ons credo. Wij geloven er namelijk in dat als je heel goed zorgt voor je medewerkers en daarnaast duidelijke doelen stelt, dat dit automatisch leidt tot een hoge mate van klanttevredenheid.

Dit hebben we jou te bieden

Jobsrepublic is een ambitieuze organisatie, waar vertrouwen, samenwerking en ontwikkeling centraal staan. De sfeer is open, de lijnen kort en de ambities hoog. Op basis van een werkweek van 40 uur krijg je:

 • Salaris € 3.500 - € 4.200 bruto met pensioenregeling
 • Goede groei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Onbeperkte vakantiedagen
 • Laptop en telefoon naar keuze
 • Persoonlijk opleidingsbudget
 • Werken waar je wilt & Thuiswerkplek
 • Veel feestjes om successen te vieren
 • Gratis lunch & goede koffie
 • Reiskostenvergoeding

Wat we van jou verwachten

Je bent resultaatgericht en stelt jezelf duidelijke doelen die je wilt behalen met de vacaturepagina's en websites. Je bent daarin klant- en kwaliteitsgericht. Verder ben je gestructureerd en optimaliseer je het resultaat van je werk door hier voortdurend aandacht voor te hebben. Je bent nieuwsgierig naar kennis en het vinden van oplossingen en je krijgt er energie van om problemen op een slimme manier op te lossen. In contact met je collega’s en klanten ben je vriendelijk, sociaal, positief en pro-actief.

We verwachten van jou dat je ervaring hebt in een projectmanagers rol. Bij voorkeur heb je al in (wervings)websiteprojecten gewerkt en heb je een achtergrond of opleiding in marketing of recruitment.

Om de rol succesvol uit te kunnen voeren dien je over HBO/WO werk -en denkniveau te beschikken en is een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en schrift belangrijk.

Delen:

Reageer vandaag

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Lindy Aten van Jobsrepublic

Over de organisatie

Jobsrepublic logo
Adres
Kon. Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam